Det var ju inte länge sedan jag var det själv. Men om man tänker efter...., det ska man inte göra nej.  Men jag kommer ialla fall ihåg det. Det är vackert så.

Hon blev jätteglad åt presenterna och det var ingen spelad glädje utan äkta. Det kändes ju bra. Trevligt hade vi. Vi var bara de närmaste så det var lagom med folk.

Inte för att det gör mig något med mycket folk men man måste ju hinna prata med alla, eller måste men man vill ju det.

Idag kom min städa-kasta-bacill tillbaka igen.  Det var en hel del som åkte ut och ändå tycker jag att det är mycket mer som ska bort. Men jag får ta lite då och då.

Jag måste få in i min skalle att det är söndag i morgon också för det är mycket jag ska göra. Men det är på måndag och hela dagen har varit som söndag för mig idag. Men det ordnar sig nog med det, för mycket av vad jag planerat går inte på söndagar.

Måste höra på måndag hur mycket jag ska gå med tån också. Men tyckte ni det paketet var stort då skulle ni se när de la om lite till då var 1/3 av foten täckt. Men det stora är borta nu. Nu har jag  bara en "tuta" över som de knutit fast. Men det kommer ju ta sin tid innan nageln växer ut. Men blöder gör det inte och det kan ju inte blöda mer heller det finns ju inget där. Men kändes lite fuktigt under tån men då kom jag på att jag hade nog spillt ut lite kaffe när jag bar in en kaffekopp och råkade väl trampa just på det. Men det torkar inte konstigt nog, eller det är nog inte så konstigt.

I går tvättade jag håret i diskhon. Har perfekt så jag kan sitta med fötterna inne i skåpet under så det inte blir blött.  Jag har inget badkar då jag inte kan kliva i och ur ett utan har bara dusch och det är ju inte så bra just nu.

Sedan fick jag tvätta foten med våtservett. Så det går inte fuska där inte. Och tur är väl det, jag kan ju inte gå omkring och lukta skunk heller.

Gick in på Ica idag och där var det tomt. De sålde färsk färdigmat, tyckte jag var lite konstigt men jag köpte lite sådant och det var inget fel på det. Det är ju väl paketerat. Billigt blev det ju också det är fortfarande 50%. I morgon har de stängt och fyller på lagret så på måndag är det som vanligt igen.

De hade precis byggt- och flyttat om allt i butiken så jag visste ju inte var allt fanns ändå så nu får jag börja leta igen. Men jag ska väl ha något att göra jag också. Det är en av sakerna jag jag ska göra på  m å n d a g. Sedan provtagning och omläggning. Det är fullt sjå att vara pensionär ska ni veta, ni som inte är det, man hinner inte med allt man vill. Ingen rast och ingen ro.

Nu har det hänt igen att ett helt stycke jag skrev i början ligger sist igen, händer lite för ofta tycker jag. Men nu har jag rättat till det så ni märker det inte ändå.

Lite bilder ska jag väl hitta också. Idag var det sol och fint men halv storm, säkert det, 8 m/s. Men det var varma vindar.

Lägger en bild på min "konstiga blomma som heter Tillandsia eller Väktaren i tornet. Lägger den först så vet ni vilken jag menar.