Det kommer ett inlägg till ändå här. Har lagt ut ett klipp på YouTube med två killar som uppträder i närheten här 2 gånger i månaden plus danskväll i Folkets hus 1 gång i månaden. Urtrevliga killar som spelar något för alla. Allt från Evert Taube till Elvis, vilket de gör med stor bravur.

Tänkte att jag lägger det här också har ett klipp jag ville ha egentligen lite mer men en som dansade vägrade vara med på YouTube och det måste jag ta hänsyn till. Hon spexade och det var verkligen ett av de bättre klipp jag hade. Men ni får hålla till godo med I don´t now why. Hoppas ni gillar det.

Detta klipp blev jag tvungen ta bort då man kommer direkt i mina inställningar på YouTube omman kommer åt filmen.

Men jag har fler som ska dit så det kommer snart ett nytt


 Inbäddning är borttaget på Youtube-klippet inte ens jag kommer åt det längre.