Kan tyckas att så inte är men jag finns här. Men som jag skrev tidigare har jag videoklipp jag sysslar mest med nu och så kommer det nog bli fram till sommaren.

Sommaren ja, gud vad jag längtar efter den. Det här varannandagsvädret som vi har gör en galen. Regn ena dagen snö nästa. Fast det finns ju en tredje dag också och den får man vara glad åt. Soliga dagen eller dagarna som det blir ibland när den snö som kom (det är inte så mycket) smält bort och det är 5-6 plusgrader. Men jo jag vet att det är så den här tiden, har varit med ett tag.  Men januari tycker jag var seg i år men nu är det ju kort månad och då kommer det bli en hel del roliga och givande evenemang här. Så den svischar väl bara iväg. Men då blir det lite roligare och sedan är det snart mars och har man tur så spricker små knoppar  upp.

Ja ni ser det var inte mycket denna gång heller att skriva om men jag vill ändå höra av mig. Vill skriva också men den tid jag brukar sitta här är lite annorlunda nu. Gör lite egna inställningar på datorn också och köpt en värstingmobil som ska konfigureras, det är klart, men det är som en liten dator-kallas det i informationshäftet och där ska jag också göra lite egna saker som tar längre tid än jag trodde inklusive svordomar och liknande.  OBS! Det är inget skryt bara ett konstaterande. Jag älskar tekniska grejer, lite pryltokig kan man nog säga. Köpte en ny kamera också som inte längre gör mappar själv utan det gäller att hålla reda på att den räcker som den andra.

Men några bilder ska jag lägga ner, det blir mest väderbilder och en och annan fågel från balkongen.


Nu tackar jag för mig, ska bort på fika men jag dyker upp igen när ni minst anar det. Ska ta en bloggpromenad också men den går lite sakta den också. Men jag kommer.

Ha det bra och var rädda om er.     /Eivor