Alldeles vitt ute idag. Men det är alla blommor från träden som singlat  ner. Det går alldeles för fort men sedan kommer ju bären. De som bara fåglar och småbarn stoppar i sig. Klarbär heter de väl tror jag.

Det roligaste jag varit med om där är för ett par år sedan. Då hade jag berusade talgoxar på balkongen och det var en rejäl fylla kan jag lova. Man ska ju inte skratta åt dem men det gick inte låta bli. De hade väldigt roligt åt och med mina fötter. Undrar om de känner av det dagen efter. Men i vilket fall var de här då igen.

Det har varit en slödag idag annars här. Jag har inte sovit, men inalles är det nästan två dygn på raken jag gjort det med enstaka timmar för mat och fika. Så nu ska jag väl  ha sovit klart för den här veckan.

Jag har mest försökt plocka undan i oredan (papper och dyl), blir visst aldrig färdig, sedan har jag tvättat och varit i miljörummet med sopor. Inga större sensationer som ni förstår.

Lite bilder på nedsinglade blommor och mina nya lila blommor inne som faktiskt kom med en fin blomma, jag trodde det var smått blått som syns på en av dem, men nej det är en blomma som kommit och en till är på väg. Har försökt leta upp vad de heter men när jag söker på samma som sist kommer de inte med. Dumma jag skrev inte upp det heller men det har något med torn att göra. Sedan har jag några fågelbilder.

Det blev lite mer bilder än tänkt. Men de får ligga kvar.