Här började strulet direkt går inte få upp bilder


Nu börjar det bli som vanligt igen. Besök vid Ankdammen och andra aktiviteter som inte varit mycket bevänt med på ett bra tag. Det har varit för kallt och och blåsigt. Men folk har varit där ändå, men inte i samma utsträckning.

Änderna var väl lite avvaktande i början, de åt  inte ur händerna utan det var att kasta brödet åt dem. Men det var en hona som trevande gick närmare några gånger  och till slut tog en brödbit ur handen. Överlycklig sprang hon iväg som en toka kors och tvärs för ingen skulle ta hennes mat.


Nu väntar vi på om kanadagässen kommer tillbaka för de var ju bara vi som fick vara i närheten av dem och röra vid dem. Ni ser vilket spännande pensionärsliv ni har att vänta er ni som inte redan är där.

Så se med spänning vad som komma skall.


Det här var väl ett klämmigt inlägg. Eller hur?  Men jag vete katten vad jag ska skriva just nu men jag har ialla fall kommit gång och nu ska det bli bättre framöver.  Ni kan väl nästan gissa vad det för blir för bilder kan jag tänka mig.

Det blir en och annan naturbild också. För vädret har varit kanon sista tiden, upp till 15 grader och jättehärligt ute med strålande sol från klar himmel.

Det får bli allt för nu för jag väntar fika-besök om en stund och ska väl göra i ordning lite för det.

Ha det gott allesammans så är jag snart tillbaks .Tyvärr går det inte få ner en endaste bild. Får ta reda på varför till nästa gång.

Så det blir bara text idag.


Fick ner bilder med en annan webbläsare till slut, får se hur det går i fortsättningen.