Nu blir det nya tag. Hade tänkt att någon skulle gissa vad det var, men jag har ju skrivit att den kommer så den kommer bara med.  Kul att höra om någon sett den.  Den kommer först i bildspelet.  Fågeln alltså (vad annars)

Nu har jag inte tagit så mycket kort, jo det har jag ju men de flesta ligger i laptopen så jag tar inte hit alla. Men det blir lite blandat fåglar, blommor, träd och kanske något natur, får se vad jag fick hit.

Visserligen fick jag igång datorn men den stavar lika illa och det är nog inte mycket att göra åt.  Vad då?  Att det är jag som stavar fel, kan jag väl aldrig tänka mig. Jag hade börjat skriva här tidigare men tog ner ett program och hittade inte den sidan jag brukar ta det från och där kan ni inte ana vad skit det kom med. Så det blev att avinststallera igen och hämta rätt. Men nu ska det vara klart.

Då börjar jag med den lilla - halvstora pippin:

JAPANSKA KÖRSBÄRSTRÄD FINNS DET GOTT OM HÄR. SÅG ETT FÖR NÅGON DAG SEDAN MEN TÄNKTE INTE PÅ DET. fICK HÖRA SEDAN ATT DET FINNS VÄLDIGT MÅNGA RUNT OM I OMRÅDET. JAG SOM TÄNKT ÅKA IN TILL KUNGSTRÄDGÅRDEN OCH TITTA PÅ DEM I ÅR. BEHÖVER BARA GÅ UTANFÖR PORTEN.

Och Capslocken är som den är men nu får det vara, klockan är mycket och jag ska sova lite också.

 

Nu ska jag leta upp er igen så jag hittar till er. Nu ska jag skriva in adresserna i en bok så de finns kvar. Jag kommer så fort jag hinner. En del har jag kommerntarer ifrån så det går ju lätt. De jag inte har, har annat namn på bloggen än vad jag trodde. Har letat lite grann. Tills dess.. Lev väl