.... men nu är det skrivaren som inte tas emot. Har installerat den och den finns bland maskiner men med et ? på sig. Går inte använda den.


Den måste jag ha så jag kan skriva ut alla räkningar som jag gör via Internet och nu deklarationen jag skickat in.

Inte hittar jag manualen heller. Kan ju vara var som helst när jag inte har haft hand om något vid flytten. Kanske en kartong i källaren. Skulle inte förvåna mig. Nej kartongerna är urplockade men den kan finnas där ändå.

Jag har letat efter den på Epson, men det här serienumret finns inte ens med. Och så gammal är den inte, 2-3 år. Har skrivit ett meddelande till dem från deras hemsida och ska försöka hinna ringa i morgon förmiddag också men ska till sjukhuset mitt i alltihop för att se hur jag tar emot mina nya tabletter jag fått istället för Waran. Andra besöket för det. Går väl åt hel....te det också.

Nej nu ska jag inte vara så´n. Jag ska gå på kontroll 3 gånger med 3 månaders mellanrum, är allt bra då så blir det en gång om året istället springandet med PK-värde stup i kvarten.  Första besöket var allt bra.

Så är det inte det ena så är det det andra.

Här regnar det idag riktig ordentligt. Men det var skönt i luften när jag var ute, för ut går jag ändå.

Det blir några änder idag också bl a. Såg när jag gick igenom här att jag lagt samma bild(er) både 2 och 3 gånger. Ber om ursäkt för det för så ska det ju inte vara. Får lägga upp ett annat system för det.