Men jag kan säga att det är svårt för att inte säga omöjligt att komma in hos  er på blogspot och blogger ikväll. Felmeddelande. Och just när jag skulle kopiera texten så kom jag ju in då förstås. Den är under översikt ialla fall och det är bra för den kan vara knepig ibland. Texten försvinner , ibland byter raderna plats och det är andra konstigheter. Inte kommer den inte ihåg mig heller fast har valt det och själv har en registrerad  blogg där. Så nu vet ni om någon undrar vart jag tagit vägen. Jag har försökt.

 

Här har som vanligt inte hänt mycket. Det är plocket i lägenheten där inte möblerna får plats. Nu är ca 3/4 KASTAT. mEN INNEHÅLLET I BOKHYLLOR  Och ANDRA PLATSER VILL JAG  JU INTE SLÄNGA ALLT AV SÅ DET ÄR LITE RÖRIGT ÄNNU.

 

sKA RINGA FÖRSÄRINGSBOLAGET I MORGON OCKSÅ FÖR NU ÄR DET JU EN ANNAN NIVÅ ÄN TIDIGARE.  Och så har vi lilla Capslock här igen den ger sig inte, men det gör jag, nu får det stå som det gör.

Det har börjat visa sig lite småfåglar här nu ialla fall. Bl a är det två kotrasthannar som kommer tillsammans samma tid och samma plats varje dag.

Idag hade jag en som tjattrade på balkongräcket. Men det var inget tiggeri om mat  utan vanligt allmänt prat.  När jag såg den så tänkte jag gå undan för att inte skrämma den men den följde efter och började prata. Men jag har fuskat lite och lägger ut lite blåbärsbröd ibland. Det kan gå ett par dagar men sedan är det borta.

Lägger det på balkkongbordet så syns det inte till någon annan heller. Men jag har hört att det är fler som gör det. Så samvetet är gott ändå.

I går var det en utanför affären, den har jag bilder på. Den tittade på mig och sedan knallade den iväg till en bänk som stod där och sedan... sprang som en galning tvärs över planen. Jag har aldrig sett en koltrast springa så fort. Vad kan man jämföra med? en sädesärla som liksom rullar fram i högsta hastighet. Trodde inte jag skulle få någon bild där, men det gick men det var inte inställt på rörliga bilder så det ser ut som den står stilla och stadigt, annars skulle ju ett ben varit i luften.

Det här blir nog en blogg i hästväg, spännande som bara den.

Var på Pubafton igår. Aftonen var mellan ca 16- 18 30.  Och pub och pub, jo det fanns öl och även starkare saker för den som ville ha det, men det fick de hålla med själva. Men det var lugnt och städat. Vi är ju ett gäng gamlingar så det är inget håll i gång på så vis direkt. Bra det.

Själv nöjde jag mig med tillhörande Loka, inte för kostnadens skull. Men jag dricker inte starkare saker än så. Tycker inte om och det gör inte mina tabletter heller. Det kan bli rena katastrofen och så roligt ska jag inte ha. Men en del fattar tydligen inte: Ska du inte smaka lite, bara lite grann. Nej det ska jag inte. (Har jag sag nej så är det nej även om jag inte gått in på varför. Det ska inte behövas heller jag gör som jag vill.)

Hemmagjord smörgåstårta och något flarnliknande till kaffet efteråt med äpplen och vanlijsås.  Lite mäktigt på så kort tid men jädrans vad gott och vad roligt vi hade Vi var 29 stycken som anmält oss. 

Nu ska jag lägga upp ett par bilder. Det blir ju lilla kolis då och sedan ett par häftiga plastgranar på Rusta, det har ni säkert sett men det är fina färger. Blev lite sugen på en neongrön inne och en lila på balkongen. Jag som har så mycket plats. För ljus behövdes ju inte men så kom jag på julgransfötter coh platsen det skulle ta så det blev inget av det. Men som ni ser så är de billiga.

Okej bilderna kommer strax, ska bara hänga lite tvätt först