MMS gick inte att skicka. Men det kom mail från bloggo att det nu var publicerat. Men det är det alltså inte. De kan ju inte publicera något som inte gått iväg.Kanske provar jag en annan gång. Vem vet.

Jag ska säga här, om jag inte gjort det, det glömde jag titta efter. Minnet är kort men bra.

Jag är nästan uteslutande bara här på kvällarna. Då jag har svårt att sitta utan några omgångar mediciner så blir det bara ibland på dagen. Det har blivit lite bättre nu mot förr. Men mina dagar är ju upplagda som jag mått de senaste 20 åren.

Så ni inte undrar varför jag inte svarar er. Men jag kommer. Var så säkra. Det lovar jag. Men det kan bli sent. Som nu ikväll men då somnade jag framför TVn också så då blev det ännu senare. Det händer också ganska ofta.

Men som sagt jag kommer och hälsar på er, så lätt blir ni inte av med mig.

Idag, ja vad har hänt idag. Inte mycket. Det var påsklunch för oss "gamlingar" runt 29-årsåldern ni vet. Men jag äter inte så mycket på dagarna så jag fick hem det till middag istället. Kommunen som bjuder. Urgott. Det är samma som vi får till jul fast skinkan är utbytt mot ägg och lax.

Det var min höjdpunkt.

Inga nya foton har jag så jag tjuvstartar med lite påskbilder jag sparat genom åren.