Det förra inlägget gjorde jag med min gamla mobil, gick ju utmärkt det nu. Nu har jag bestämt mig för att jag blir kvar här ialla fall ett år till. Men dum i huvét är jag helt säkerligen.

De skickade fakturan via mail som PDF-fil. Jag skriver ut den utifall något skulle krångla med mailet så jag har uppgifterna. Och så tänker snillet (jag då). Att jag skriver ut en kopia till mig själv också.

Men HALLÅ!!!!. Jag betalar ju över Internetbanken vad f-n ska jag med kopia till. Jag har ju den första den ska ju bara skrivas av.  Hå hå ja ja, sån är jag.

Jag har funderat som sagt och kommit fram till att den här är nog bäst av de jag har. Blogg.se ligger ju bra till men det är lite mer med den här. Bla bildspelet och lite annat. Så så får det bli. Samma adress i fortsättningen så slipper jag byta till Rovie igen också. För då måste jag ju börja om från början med allt där.

 

Här har det stormat sedan i går kväll men nu har det börjat lugna ner sig. Men det dundrar lite utanför fönstren ännu. Men ute kändes det inte så mycket. Antagligen för jag bor så högt nu mot tidigare.

Jag köpte en ljung till med lite andra bladväxter i i en korg igår som jag satt i en hink. (Hinken fick jag tidigare av gubben på torget som säljer blommor.) La en tung sten i den plus ett par ovanpå korgen, korgen syns inte, också så den inte blåser  i väg.  Det blir en bild på den idag, men det är en lite brandgul ovanför den nya i stora blomlådan men den hade blåst omkull så den kom inte med.  Barfota var jag i omgångar på balkongen i går, det var lite kallt men nu är jag varm om fossingarna igen. Det blir också en bild på den lilla bit av himlen som syntes till och från idag.

Nu ska jag plocka lite till här, det är knepigt när alla grejer finns kvar men inte skåp och hyllor det ska ligga i. Men jösses jag har ju stolar och bord och golv också.  Inte så farligt som det låter. Men inte långt ifrån.

Må så gott allihop och tack för era råd om sidor och kommentarer. (Har haft dem förut men fastnade nog ganska direkt för den här).

Nu ska jag börja terra dem hur jag lägger dit en egen header, det var bra med blogg.se där gick man steg för steg var den skulle in. Men det var tand för tunga med alla htlm-tecken i kodmallar och stilar så det kom rätt. 

Men nej inte ska jag terra dem inte. De är hur trevliga och gulliga som helst. Jag ska gå igenom deras egna utbud och kanske behåller jag den jag har. Vem vet.

Det verkar inte som jag kan sluta ikväll, fingrarna bara ramlar i väg- Men nu är det SLUT.