Tiden går fort och jag hinner inte med någonting här känns det som. Det var ett tag sedan sist och nu är jag på väg ut igen så det får bli ett snabbinlägg idag. Inget Skansen har det blivit av, det har varit för varmt för att gå där. Har varit runt lite i områden där jag bor och sett mig omkring lite också så Ankdammen förstås. Skansen räknar jag med att åka till i slutet av augusti istället. Nämnde nog om papegojflygningen också, det blev heller inget. Istället skulle vi åka dit och fika och titta på gojorna. Det sprack när det är tio trappsteg att gå. Men då var hon så himla bussig som hade hand om det hela så om det passade kunde hon ta med sin egen papegoja och hälsa på här. Så fick det bli.
Milda makter vilken fin papegoja (Ara) hon hade, det första den gjorde ramlade den ner på mig och innan jag fattade vad det var som hände så hade fått upp den igen. Den hade ju sele på sig så det var inga problem.
Det får bli några bilder på den när den sitter på min arm och de obligatoriska gässlingarna som nu är så gott som fullvuxna. Några naturbilder blir det också.

 

 

 

 

 

 
Den sista bilden är en and som jagar flugor efter marken.
 
Måste tyvärr gå nu så naturbilder får bli nästa gång. Ska försöka skärpa mig och inte dröja så länge.
 
Må gott alla vänner