Måste ju visa mig här lite också. Men allvarligt tlat så har jag haft lite viktigare saker ett tag och tänker fortsätta med också. Mne nu hoppas jag kunna vara igång igen, det värsta efter ett så långt uppehåll är vad jag ska skriva. Har nu bytt till10an på mina datorer 2 stora     Allt i ett och en laptop. Första ångrade jag mig och tog tillbaka  8an tror jag den var. Men det tog inte lång tid innan jag saknade alla appar Odh allt annat jag kunde göra med 10an. Men då hade jag ju redan fått allt packat och klart från Windows så nu var det bara att leta upp allt igen och det tog tid. Först måst jag ju leta igenom vad jag skulle ladda ner. Började 16-tiden på em och det var klart 4-tiden på natten. Men nu sitter de där de ska och aldrig att jag lämnar 10an igen. Det är nog, enligt mig, det bästa Microsoft gjort.

Vädret, ja vad säger man om det? Det blev lite sommar nästan 2 veckor här men nu är det upp och ner igen. Men inte mycket annat att vänta nu heller.

Var det någon som såg månförmörkelsen i natt. Tänkte ställa klockan och försöka fota den, men det såg ut att mulna på så jag struntade i det och sov istället.

Var hos doktorn idag, måste ju se hur det står till med honom också. Han mådde prima och det gör jag med så det var inte mycket att prata om där heller.


En ny kamera har jag köpt men det blir inga bilder därifrån än har bara testat den lite.  Den "gamla" blev gråa pluppar som små-korvar mellan glasen speciellt mot blått och grått och det var inget de kunde göra något åt. Har frågat på fler ställen, samma svar. Det skulle kosta mer att försöka få tag på någon som skulle kunna försöka men inget göra. Så det blev en ny.  För utan kameran kan jag ju "inte leva"-  Nu är det ju mig jag talar om så det flöt ju inte smidigt där heller. De hade en begagnad sa ha men nej tack det vill jag inte ha, men den var inte begagnad på så vis utan ett demo-ex som ny inte använd och halva priset med full garanti. Jag slog ju till. Ack ack, jag lär mig aldrig. Inte använd, jo jag tackar jag det var 4 repor, djupa skåror är bättre benämning som någon skulle stått och gjort jack med en kniv.

Så det blev ju tillbaka igen och köpa en sprillans ny. Det är lite därför jag inte vågat använda den fullt ut heller vem vet vad som händer.   Men den ska nog gå bra, inställningar har jag gjort klart och tagit några provbilder som sagt så det kommer nog snart också. Inte mycket musik har jag spelat in heller, de har ju haft semester och varit här en gång efter det. De finns på You Tube men ska väl komma igång där också vartefter. Det är nog det roligaste jag gjort.

Jaa det blev några rader trots allt och det känns fint att sitta här igen.

Nu blir det några naturbilder medan det ännu är sommarlikt plus några småfåglar.

Småfåglar ja, de har planterat blommor åt mig på balkongen de små raringarna. Tack för maten kanske. Nej så dum är jag inte än. De har väl tappat lite frön. Jag hade bara ljung sedan tidigare. Nu står där en solros som håller på att spricka ut och något jag inte vet vad det är Det var lite blad här och var och ett av dem har blivit fyra som jag nu har4 knoppar på och ett som ser ut som ett havreax. Plus små vita blommor här och var. Spännande se hur det går.

Ha det nu så bra alla vänner, jag ska verkligen skärpa mig och inte dröja så här länge mer. Har vid ett par tillfällen kommit in på WordPress också men åkt ut lika fort, men jag ska kämpa på där med.