Så blev jag av med nageln äntligen. Det gick mycket  smärtfritt och lätt. Och fort. Men senare började det blöda lite. Bara så pass så jag såg färgen på golvet. Men det var under tån och inte alls där nageln varit.  Men då jag går på Waran så var jag ju tvungen ringa. Waranen var ju sänkt till ett minimum så jag trodde ju inte det var därför då jag aldrig reagerat förr. Sent var det så det blev Vårdguiden - ambulans - vårdguiden igen (Skickad fram och tillbaka). För åka ambulans och sitta på akuten kanske hela natten innan någon ens kommer i närheten av en det sa jag nej till. Skillnad om det runnit blod men det var ju bara färgat och på väg att torka. Så det blev en distriktssköterska med nattjour som kom och la om det lite till. Världens paket för en tå. Jag ska lägga upp en bild hur det såg ut innan dess. Tog ingen efteråt - vad ska jag med det till. Sedan var det bra tills i eftermiddag då jag skulle tillbaks och byta förband då såg och kände jag lite kladd i skon när jag väntade på vårdcentralen. Men det var troligen det gamla som löstes upp. För sedan jag fick nytt har de varit bra. Peppar -peppar.  Men jag var ner till centrum och handlade och det gick bra.

Där har de slagit sönder och bränt ner en restaurang för andra gången, de skulle just öppna den igen. Det skedde ett mord där utanför förra året men det kan ju inte restaurangen rå för. Det var ju onyktra gäster som kom i bråk. Men hela centrum var stängt halva dagen då det blivit vattenskador överallt och Ica sålde sedan allt för 50%. Himmel jag tror folk är galna, som en myrstack där man inte kom fram utan att knuffa till folk och bli överkörd av kundvagnar. Hela familjer var ju ute och hade 5-6 vagnar som de drog runt med ungar och allt. Köer som ringlade runt utan slut i en ganska stor butik. Jag hade bara köpt 6 konservburkar så jag tänkte att jag sk-r i det här och lämnar de i kassan för gå tillbaka var inte att tänka på i den trängseln. Men ingen reagerade så jag ställde mina burkar på bandet och fick dem med hem. Halva priset där också. Konstigt det kan ju inte ens vara skadade, men det var ju bara att tacka för det. Det finns en butik till som jag egentligen skulle gått till men den var helt stängd. Kanske ett smart drag ändå för på söndag är det ordinarie priser igen. Ica är nog tömt innan dess. De räknade med att det skulle vara tomt i morgon. Jag tror dem när jag såg vad som fanns kvar bara idag. Och de har öppet till 22.00

Sedan har det lunkat på som vanligt men jag har hållt mig ganska stilla så jag är blodfri i morgon då barnbarnet fyller år. Så då åker jag dit. Har nyss slagit in hennes presenter. 16 år, ursvårt att köpa presenter så det blev lite blandat. Mascara, kajal och lite rengöringsgejor och annat liknande. Jag vet att hon blir toppenglad för mascaror men jag måste ju variera lite också. Jo en palett med 30 olika ögonskuggor hade köpt tidigare. Så nu klarar hon sig nog ett tag. Duger inte det så får hon väl slänga det, men det skulle hon inte göra det vet jag.

Nu ska jag sluta för ikväll. Hur det blir i morgon vet jag inte det beror på när jag kommer hem. Men det blir nog att jag hoppar över i morgon kväll.

 

Ha en fin fredag allihop