Gjorde ett försök att skicka ett mail hit med bilder, som jag ska kunna ha många av. Men jag tog två bilder men de kom inte med. Men mailet kom in som ett inlägg på sekunden.

Men jag har tagit bort det för det stod bara test.

Ska prova med mobil en dag och se hur det ser ut.

Där kommer jag osökt in på det jag skulle skriva om fredagen.  Jag hade köpt bland annat en mobil Samsungs senaste med penna. En riktig pärla. Men jag har haft Samsung platta förr och de tar inte emot min mailadress, så inte nu heller. Jag sa till i butiken att tar de inte emot den så kommer jag tillbaks med den. Inga problem.  Men det var det fast det var samma kille. Mobiler får inte återlämnas. Sk-t samma jag kan ta en annan adress.

Till saken hör och det är nog det värsta att jag köpte en laptop också. En Toshiba med Windows 7, fanns bara det.  När han hämtade den så fick jag en smärre chock. Den var inlindad i bubbelplast och tejpad kors och tvärs över paketet med stor bred tape. Jag undrade ju vad det var frågan om. Jo den hade varit inne för att byta ut moderkortet.

Så du säljer en begagnad dator och tror att jag inte ska märka det med den inslagningen. Ja men datorn är bra. Tjafs, tjafs. Jag köpte den och hem och ringde Toshiba. Vad jag skulle kolla, enligt dem, var om det var rätt serienummer. Det var det inte. Så den tog de ju tilbaka. Det var inte bara moderkort, för det är ju hela datorn i sig. Nej då det var andra saker också.  Men Toshiba verkar vara en bra dator med tanke på innehåll.

Men jag tittade ju runt lite till och ser att de har bara Windows 7. En 8a fanns. Och inte många datorer heller bara 7-8 stycken totalt.  Jag frågade då om 7an som ju är jättesvår att få tag på om alla deras datorer varit reparerade eftersom det bara var 7or.  Jo så kunde det ju vara fick jag till svar.

Första och sista gången jag satte min fot i den butiken  SIBA.

 Tål att skrivas ut. För seriöst var det inte. Fladdrade runt bland kunderna och skulle hjälpa alla på en gång. Tills jag frågade om de inte gick i turordning, inga nummerlappar utan bara stå och vänta. Nästan 3 timmar tog det.

 

Nej tack. Aldrig mer. Nu har jag kollat på nätet och har två stycken att välja mellan. Ska åka till en annan butik i veckan eller ringa och beställa en hem. Får se vilket. Det är en Toshiba och en ASUS, som är det jag har nu och som är bra.

Så det var vad som hänt. Jag ska nog inte ha datorer. Den jag har är ju ett rikitigt kraftpaket, stationär med 1 TB minne. Och många egna program har de lagt in som man kan roa sig med.Men den börjar krångla lite mer och mer så jag vill ha en liten laptop att ta till vid behov. Har ominstallerat den här två gånger senaste månaderna så nästa steg blir att lämna in den.

Till saken hör att laptoparna var otroligt billiga. Nu förstår jag ju varför.

 

Men mobilen är ju toppen. När jag väl kommit in i den. Fick registrera mig 5 gånger med samma saker. Men i morgon ska  jag ringa om varför den inte tar min mailadress. De andra jag har är för registreringar.

Men nu har jag den, dumt nog för jag skulle stått på mig för nu sitter jag med två Androider och använder en "gammal" W995 som nog är den bästa ändå. Bra bilder, jag använder nästan bara kameran, har ingen att ringa till.

Jag har provat deras platta tidigare, samma sak där. Där får jag ett mail att den adressen inte finns. Men hur i hela friden kunde de skicka mailet. Det ska jag fråga också.

Den här texten ovan stod lite högre upp, hur den ramlade ner några steg vet jag inte men nu skriver jag inte om det. Tror ni får ihop det ändå för ni är bra mycket smartare än jag är.

Annars har det varit en städdag idag. Eller städdag är att ta i, men till miljörummet med sopor som inte får kastas i sopnedkastet.

 

Så märkvärdigare än så var det inte med fredagen. Men det var ju vad som hände då.

Har 3 nya bilder. En på en blåmes och två på kvällsmoln som blev lite fel färg pga solen som gick ner.