Men det går bra. Har ju dottern som gör det mesta, eller mesta men det går fortast. Jo hon gör faktiskt det mesta också.

Har kastat en massa kartonger men har massor kvar ändå. Tyckte inte det var så mycket kvar till jag kom till nästa rum.  Ja, ja där var det en hel del också. Men nu siktar vi in oss på  att tömma dem och sedan kan jag ju greja som jag vill ha det sedan. Hade jag tänkt. Men dotra strukturerar hon och lägger in grejorna. Klart jag inte tackar nej till heller. Men hon har ju sitt att tänka på med, jobbar och har familj.

Men hon kommer  inte varje dag så jag kan fuska lite och ta en liten lur emellanåt.

I morgon får jag elen kopplad till tvättmaskin så sedan är badrummet klart.

Är mest rädd för mina blommor. Det skulle vara söderläge men här är solen, jo då den finns här om någon undrar vad den är, den går upp i sovrummet sedan går den  runt hela dagen tills den går ner så jag har sol jämt här. I morse fick jag se en bärblomma där bären nästan såg vissna ut så de fick jag flytta lite på.

 

Nu blir det inte några bilder härifrån, fönstren var minst sagt skitiga, så det har de tvättat om idag så där gick inte ta några bilder inifrån. Lite kartonger kan ni få se.

Sån´t är ju alltid kul att titta på

Det blir varken det ena elelrdet andra bara en bild kommer med. Provar ett annat sätt..