Det blev inte så lätt att kasta sig in bloggandet som jag trodde. Det händer liksom ingenting. Lite fel årstid också för att man ska göra något som är värt att berätta om. Snö några dagar, slask ett par dagar och kallt på det så det blir kanonhalka och så börjar det om från början igen.

Och jag som inte kan skriva utan bilder, fråga mig inte varför men då ska det vara annat sorts bloggande och det är inget för mig.

Och fota ute nu är inte riktigt samma sak som på våren och sommaren. Lite naturbilder  till min vädersida finns ju och lite duvor i parken. Det får väl bli lite sådant.

Har en Fast-Pris-mobil som tar skapliga foton med bluetooth men den har inte datorn. Mycket märkligt tycker jag, kanske laptopen tar det, har inte provat. Varför jag köpte den kan man också undra för jag använder den så gott som aldrig och när jag ska göra det så är det ju massor av uppdateringar som ska göras. Sist var det 170 stycken så den kvällen blev det inget gjort alls. Jag är bara vid datorn på kvällarna för det mesta.

Men mobilen är bra 195 Kr i månaden, ringa hur mycket som helst och likaså SMS och MMS plus 2 GB Surf. Plus att jag då fick mobilen, en Samsung. Men typiskt när man tecknade det avtalet så kom det Senior-abonnemang samma pris men med 6 GB. Men då utan mobil som ingick det får man ha vilken man vill. Och jag är pryltokig också så jag har 4 st. När jag ville byta var det tvärstopp. Det skulle gjorts inom 14 dagar efter köpet så det sprack. Jag är en envis en så jag försökte lite kringelkrokiga vägar. Men nopp. Tji senior-paket.

Nu har jag inte mobilen på Internet så mycket ändå, men det är kul att kunna göra det.

Men mest använder jag ju kameran det är stor skillnad. Och visst hittar jag på grejor att göra ute också men inget märkvärdigt. Någon Ankdamm har det inte blivit ännu i år men det ska visst vara mycket änder där nu, men det är lite för kallt att gå dit.

Ja, kära vänner roligare än så här blir det inte och det var ju inte särskilt roligt heller men ni vet att jag finns här och har inte glömt er. Så jag återkommer snart igen. Kanske kan det hitta på att hända något under tiden. Vem vet.