Det var vad jag fick hjälp med i går. Plus köksklockan och en hallspegel.Den gamla kärringen bor kvar därinne ännu, jag trodde jag skulle bli av med henne när jag flyttade, men icke. Så hon får väl bo här, hon gör inget väsen av sig.

Men hyllorna var det. Det är ju sådant Händige fixaren normalt inte gör och det visste jag ju om men jag ringde ju innan och sa vad det var så hon skulle titta på det. Skrivarens hylla är på plats, den var nästan viktigast p g a att den tog stor plats på golvet. Sedan hade jag köpt en smalare hylla att ha vid datorn och ha pennor, block och glasögon och annat smått på. Den kom lite för långt ner men det får jag nog hjälp av dottern, bara hon hör av sig, med att flytta lite. Men hyllor blev det inte och det hade jag inte räknat med heller.  Vet inte riktigt själv exakt var jag ska ha dem för jag ska  ju ha upp tavlor också.  Men köksklockan fick jag upp och som sagt spegeln, den såg hon när hon skulle gå och tyckte att den där ska väl upp ändå.  Hon hjälper normalt tilll med att byta lampor och gardiner och sådant som kan förorsaka fallolyckor men kan ibland åta sig lite annat också. Hon har ett stort område att ta hand om så hon går nog inte sysslolös många timmar per dag inte om ens någon.  Hon har hand om området jag bodde i tidigare också. Men kommunen är en av de största i Sverige.

Innan hon kom, hon hade en kille med den dagen som hjälp så innan de kom ska det ju vara, så var jag en promenad i parken här utanför. Och nu ska ni tro är det liv på fåglarna här också.

De har huggit ner mycket träd där och runt omkring området också och där håller de till. Dels finns det väl något att knapra på och sedan är de ju skyddade på den i övrigt öppna marken.

Självklart blir det några bilder på dem idag.  Man ser 3 eller 4 på en del men tittar man närmare, men då får man nästan gå med lupp för de smälter väl in i omgivningen, så är det ibland upp till tio och max 15 st.  Björktrast fanns också och sjävklart skator, de finns ju lite överallt.  Jag har fuskat och lagt ut lite jordnötter på balkongen och där satt en skata med en i mun i morse men den stack när den såg mig.

Jag har skrivit antalet på några bilder då de knappt syns och vilken art det är.  Men ett par bilder verkar vara ungar på, de är inte vuxna. Så med den varma vintern vi haft kan de nog ha hunnit med en kull redan. Men det är bara en vild gissning.

Annars har de börjat nu att samla in material till sina bon de som inte redan har några. Så våren är på gång, men man vet ju att det kommer mer snö men ändå.

Det får bli allt för idag då det varit en rörlig dag med spring mellan apotek och läkarmottagning då de ändrat systemet med de utbytbara billigare tabletterna. Idioter säger jag bara. Det kan jag ta en annan gång när jag inte vet vad jag ska skriva om.

Håll till godo med lite fågelbilder igen  och  Ha det så bra