i kväll igen. Hinner inte mer. Har köpt en tavla på Arti.Zen. Tidigare Gallerix som gick i konkurs. (en del Gallerix är uppköpta i samma namn). Bilden ger inte rättvisa. Dels är det i lampljus men den är ganska närapå ganska lik ändå. Tiläggas ska att jag gått  och tittat på denna tavla så gott som varje dag sedan jag flyttade hit. Den är så vacker, det är de färgerna i kanten på blommorna som inte kommer till sin rätt här.

Så i går slog jag till och köpte den. Bra pris 199:-


Sedan har de öppna In och Finn, en butik jag köpt mycket bra och praktiska saker i Haninge men där är de billigare och den här var lite mer krims-krams i. Köpte inget där.
Fotat ute har jag inte gjort pga vädret. I dag var det väl skapligt men hittade inget intressant att fota.
I morgon är det osäkert om jag kommer hit alls. Jag får se.
 

 
Hoppas alla haft en fin helg. Det har jag haft i alla fall.