Har varit borta hela dagen så inget att orda om där. Men vilken dag..... sol från den gick upp till den gick ner. Termometern 30 grader. Och jag var inomhus. Det var ju planerat sedan långt tidigare, men önskar jag kunnat sitta ute lite när det var så varmt och fint. Men jag är glad ändå, man kan inte få allt.

Svalorna flyger utanför fönstren som bisvämar, har aldrig varit så många som i år. Men jag har tillbringat timmar tidigare år med att fota svalor så i år brydde jag mig inte om det.  Men när jag satt och åt så kunde jag inte låta bli. Det blev inga närbilder i år, de flesta har "flyttat" in ovanför mitt fönster så där går det inte få några bilder. Men ett ställe bredvid köksfönstret har de kvar. Och jag lovar, jag ljuger inte, det var sju svalor på rad som skulle in där och mata sina ungar. Sekundsnabbt går det ju, så en matar, sticker, nästa matar osv osv. Det har jag inga bilder på. Det var synd för det hade varit häftigt att få alla sju på en bild där de står på led efter varann.  Det var då jag gick och hämtade kameran. Några bilder hann jag ta sedan skulle jag åka iväg.

Det får bli de och en blå fin himmel  och körsbär som mognar mer och mer. Den sista bilden får bli en med två svalor, där man ser ögonen på den ena.

Hoppas ni haft en lika fin dag som det varit här.