Har inte blivit mycket här på ett tag. Har inte hunnit men ikväll blir det lite bilder på änder och andra fåglar.

Vad ska jag mer säga, det har inte varit något särskilt. Vädret har ju varit fint, ganska varmt och svaga vindar men och så regn på natten ibland  och det gör ju inget. Men våren är gå gång även om jag vet att det dröjer ett bra tag än. En myra var inne i farstun idag och jag är ju som vanligt, snackar med alla djur så jag sa ju någonting om att har du kommit fram nu. Tjoff så var den död. Bakhjulet på rollatorn körde över den. Grymt öde. Men jag måste ju titta framåt också så jag inte går in i väggen bildligt talat.

Nej nu tar jag några bilder. Det har inte blivit något fotat sedan sist heller och där kom jag ihåg att jag skrev om ugglan som är en dörrstopp men inte hos mig.

Men ugglan är min det är bara det att jag använder den inte som dörrstopp. Den...... ja inte vet jag den är här i rummet.  Sista bilden har jag bevis på att våren är på väg.

Det blev lite fel i början tog från fel mapp men det är samma bilder. Det går ju inte skriva efter bilderna så jag får ta det här. Det här var i går, lördag, ingen åt någonting, jo kanadagåsen, hannen, åt lite och när fiskmåsarna fick se det så blev det anstomning. De följde mig vart jag gick även hemåt. De andra hade väl blivit matade tidigare för nu var det ingen större fart på dem. Och jag hade köpt 2 nybakade långfranska åt dem, de ligger i frysen till nästa gång. Äter det inte själv.  Den som dök måste man nästan veta vad det är för det kan ju vara i princip vad som helst om man inte ser foten Den hade dykt två gånger innan så jag väntade in att det skulle bli en tredje gång. Det tog tid men till slut så fattade den vad den skulle göra.  Det här sista stycket är alltså eftertext som inte går att få in.

Ha det så bra tills vi hörs nästa gång. I morgon blir det inte för då är jag inte hemma. 

 

 Lånad bild. Inte min