Nu är det så gott som klart. Det är bara skrivaren som inte ta emot. Jag har fått installationslänkar men det går inte installera. Konstigt jag har haft den et par år bara och den har gått som en klocka. Den fungerar nu också att kopieera (det är en multimaskin).


Ringde till Microsoft men otrevligare ställe att ha kontakt med finns nog inte. Har haft kontakt med dem förr. Likadant då.  'Har jag pratat med  min Internetleveratör'. Vad fan har de med att göra med kringutrustning. Som support alltså.  'Har jag pratat med tillverkaren'. Klart som f-n det är ju de som skickar länkar.

Nu har jag letat lite i datorn med det spelar ingen roll. Jag har hittat vad jag ska göra och jag har tillfälligt tagit bort brandväggar så det ska inte vara något hinder.

Skrivaren vill jag ha då jag gör alla betalningar över Internet och många vill jag skriva ut kvitto på Vad hjälper det som de ligger på datorn.

Så jag får se, jag är en sådan som inte ger sig så jag tänker fortsätta tills det fungerar. För ny skrivare blir det inte i första taget när den är ny.  Skriva ut bilder gör jag via Internet 100 bilder gratis, enda kostnaden är frakten 39:- Blir billigare än att skriva ut själv som jag gjorde i början. Bättre än så kan det inte bli.

Jag har ju sparat i Dokument så jag kan ju skicka ett mail till dottern i nödfall så får hon skriva ut dem tills vidare.

Nu har jag inga bilder mer att lägga ner hit. Det är några änder som inte kommit ner, men det är ju likadana ändå så det får bli ett litet inlägg utan bilder idag. Ja några bilder kan jag lägga ner, det känns konstigt att skriva utan bilder för mig. På något konstigt vis kan jag inte skriva som vanligt utan dem. Så jag ska se om jag har något som inte varit här.

Det där med konstigt att skriva, det har jag märkt på tidigare bloggar jag haft att jag skriver inte alls lika på dem utan de blir olika på varje. Konstigt det där men så´n är jag.

Min katt, numera i katthimlen sedan 4 april 2004 (dålig bild taget från foto) svansen lite kort. Svanstippen låg i soffan en dag när hon var liten bruten sedan födseln och ena ögat är hon blind på som synes. Blev ändå  16½år. Inte illa pinkat av en katt (ett uttryck ni säkert hört förutom att det kan vara av annat en katt också)


Det blev en liten and ändå.


Hej då alla glada (ni andra också :)(♥‿♥)