Det var väl nu jag lovat att komma tillbaks. Men jag måste ju erkänna att det inte hänt så mycket  här. Jul, nyår och allt vad det är har gått förbi som vilka dagar som helst. Fortare och fortare går det. Visst var jag borta både jul och nyår men det är ju inte som det var förr när man var rörligare. Men jädrans roligt har jag haft ändå.

Jag hoppas att ni alla haft det fint och njutit av helgerna. Finns ju en liten kvar, men den får gå obemärkt förbi för min del.

Bilder har det inte heller blivit mycket av, mest väder och blommor. Inget besök vid Ankdammen har det blivit heller men just nu är det fruktansvärt blåsigt et tag så det får lugna ner sig lite först sedan ska jag väl se till att de har det bra och det har de säkert. Kanske lugnt och skönt när det inte springer en massa folk fram och tillbaka.

En duva har jag som hittar en tårtbit på torget och verkar väldigt brydd var den ska göra eller var den ska börja, det vet den bara själv. Kan inte se att jag haft den här, har letat och hoppas jag inte missat det.

Börjar med lite väderbilder, häromdagen var det snö  och rimfrost på träden -10 grader, dagen efter var det plusgrader men solen sken och har så gjort ett tag nu.

De sista väderbilderna är från igår men skulle kunna varit idag likaväl