Sitter och funderar lite varför det bara visas de senaste fem inläggen jag gjort. Ser att en del har arkiv för den tid de skrivit här. Årsvis. Trodde jag satt in rätt i går men det hände ingenting. Jag är lite bortskämd sedan tidigare ställen att allt står med. Inte finns bilderna i bilder heller fast jag valt det. Men nu frågar jag inte bloggo mer. Det får vara som det är.

Nu har jag ju inget märkvärdigt jag skriver om, men för min egen del kunde jag hitta tillbaka lättare.

Idag har det annars varit ett underbart väder här. Sol  och varmt, men ändå lite kyligt i vindarna men inte kallt. Var i Farsta idag och köpte en ny telefon då den jag hade lagt av. Och batterier kostar närmare 2.000 kronor. Billigare köpa ny telefon.

Nu menar jag hemtelefon, måste ha en för att släppa in besökare och andra som ska hit då jag har porttelefon.

Visst jag har en telefon i varje rum, men det är bara huvudtelefonen som går att använda. Och skulle jag satt dit en annan så vet jag inte vilken som är två och tre. Nu har den snart laddat färdigt, men väntar nog med inställningar till i morgon.

Jag har också varit och slängt en drös i miljörummet igen, har snart tömt hela lägenheten. Nej så långt ska det inte gå men det är ju vansinne vad mycket jag samlat på mig genom åren. Ändå har jag tömt en hel del när jag flyttat. Och flyttat har jag gjort lite då och då. Det är sådant där kan-vara-bra-att-ha.

Det blir några bilder på fåglar i Farsta och några från mobilen på väg dit. En skrattmås kom flygande i min riktning precis när jag tog en bild så där hade jag lite tur. Men vilket liv det var där för det fanns ju många fler än de få jag fick på  bild.