Vad ska jag hitta på här idag då. Det vet jag inte ännu, jag får väl se om det blir något.

Inga bilder har det blivit. Jo några stycken. Rätt färg på tavlan jag köpte. Och en hare som sprang omkring utanför huset. Den är inte bra, det är samma färg på gräset som på haren.

Jag har inte gjort något särskilt. Händige fixaren var här idag igen och räddade en taklampa som satt på trekvart. Har den säkert gjort hela tiden fast jag inte vetat om det. Då fick hon ta ner köksklockan och ställa om den också så är det gjort. Den är svår att hänga upp, man får ta den på känn och hoppas den fastnar kan man säga.

Jag har fått låna en stol att testa. Passar bra för min skolios där kotorna ligger på sidan nertill och inte i ryggraden. Det blir bra stöd där på den.

Om inte annat passar den där den står och lyser upp så det gör att hela rummet ser större ut. Den går ton i ton med annat. Det syns inte på bilden för jag har kluttat bort lite sladdar och dosor som låg på golvet också.

Nu regnar det så det smattrar på rutorna och blåser rejält igen. Hur många grader det är har jag ingen aning om för det ser jag inte då det är som en hinna på termometern , men det syns bra när det är ljust ute.

Nu vet jag inget mer så det blir några bilder

 

 

 Vet inte hur bilderna blir de har ändrat här så jag får inte hit dem på samma sätt som förut.