Nu sitter jag kvar här vid laptopen, ja jag har ju inte suttit här hela tiden.

Men ikväll kom jag inte in på min sida, jag blev blockerad trots att jag fick en länk, skulle vänta ett par timmar men det tänkte jag inte men tiden gick och jag är kvar här.

Nu skulle jag ju skriva om blommor den här gången men vad det var har jag redan glömt. Men under tiden.... jag har jag en Aloe Vera som börjat blomma hade igen aning om att den kan blomma. Fick av en väninna för över 10 år sedan och den har stått där, taggiga blad så jag trodde det var en sorts kaktus, Men så fick hon se mig vattna den en gång och frågade varför jag vattnade så lite.  Jo men en kaktus ska ju inte ha så mycket.  Det är ingen kaktus sa hon vattna den som en vanlig blomma. Nu  har det gått minst 5 år sedan dess om inte mer och jag fick se något konstigt på blomman bredvid (trodde jag) en vanlig grön bladväxt som brukar sitta i julgrupper och liknande, jag låter dem växa för att se hur stora de blir. Men så fick jag se att det kom ju en stängel från Aloen med små blommor på. Då blev det fart på mig, kameran fram men svårt att se hela då jag har hela rummet fullt med blommor så själva växten är inte med.

Jag Googlade ju och visst så ser den ut när den blommar. Den blir de nåra bilder på och hur det såg ut ute idag, de andra bilderna ligger i den andra datorn. Kanske har jag någon mer här.

Men det blir allt för nu måsta jag i säng. Ska ta en bättre bild om blommorna är kvar och lyfta fram blomman.

God fortsättning på Påsken önskar jag er. Jag ska leta upp era adresser igen och skriva upp dem. Jag har inte så ja kan ha dem här dolda bak bloggen.