..... sovit något ikväll.  Men det var nära. Istället har jag gjort i ordning dossetter med medicin för 6 veckor framåt.

Jag har hittat världens bästa dossett. Säkert har ni sett dem också. Men här finns de bara på två ställen. Ica Maxi Stormarknad har ett eget apotek som man kan gå in i, inte som de brukar ha lite medikament vid kassorna utan relativt stort. Så har vi världens, enligt mig, bästa apotek Doc Morris. Det som inte finns någon annanstans finns där.

Då pratar jag inte mediciner utan allt annat som apotek förväntas ha.

Medicin hämtar jag på vanliga apoteket där jag bor, de andra måste jag åka iväg en bit till.

Jag har även varit hos läkaren. Jag måste ju se till att han mår bra också. Och det gjorde han. Men jag ska på röntgen. Men jag har sökt själv och det är en enkel ultraljudsröntgen. Inget att orda om. Hoppas jag.

Tån ska jag lägga om på måndag och då ska han titta på den också. Det enda som besvärar mig där är att jag inte kan gå i sandaler, lågklackat över huvud taget. Har jag kanske skrivit förut. Minnet är kort men bra. Men det måste jag ju för annars får jag inte plats med tån. Men den känns bra annars, känns precis som vanligt. Inte ont eller någonting.

Så jag hoppas jag kan få ett litet mindre bandage så jag kan gå med skor med klackar och plats för tån.

Jaa, det var väl allt. Ja jag har fotat litet också. Kastanjerna har slagit ut och milda makter vad vackra de är. Precis när jag tog en bild kom en humla och satte sig där så den kom med också. Den ska jag lägga ut. Plus dossetten, men bara en bild på kartongen. Medicinen som syns är alltså inte min utan hör till bilden på kartongen. För varje dag flyttar man bak den använda sist.  Lite dålig bild men ljuset är inte så bra. Mitt i skymningen och lampan tänd.

Nu händer det igen att rader jag skrivit här ovan lägger sig sist. Jag har ju inte rört dem. Mysko. Men nu har jag satt dem på rätt plats. Men maskinen börjar stava väldigt dåligt också. Kanske behövs en genomgång. Nää stavningen får jag nog stå för själv.

Fick ett erbjudande i lokatidningen att gå på Wallmans salonger. Väldigt frestande. 495:- inklusive show tre rätters standardmiddag och tja allt.

Men jag skippade det. Ja men jag menar komma med rullator dit! Klart det går, jag kan ju ha den i foajén för jag behöver inte ha den när jag går inne. Men nej, det får vara till eventuellt någon annan gång. Sista anmälningsdag i morgon med begränsade platser. Så jag intalar mig själv att det inte finns platser kvar.

Det här får bli allt för idag. Nu blir det lite bilder, de som jag nämnt och lite blommor.

Fåglar blir det inga för nu får de ingen mat av mig för tillfället. Det är bara duvor och kajor som kommer och äter upp den. 10 kg jordnötter har jag, men jag tänker inte föda upp dem. Så jag får hålla lite koll när det bara är småfåglar här. Svalorna har för övrigt börja mata för fullt. Fram och tillbaka stup i ett i skymningen.

Det här verkar aldrig ta slut.

Men nu är det  s l u t

Ha det fint allihop.