Hoppas ni alla har det bra och att ni har samma fina soliga väder som det är här.

Tack för era kommentarer.Jag har varit runt till er alla, men på vissa ställen har jag ramlat ut men tror jag fick till det till slut. Om jag missade någon så ska ni veta att jag varit hos er. Jag kan säga att Woldpress och Blogspot är knepigast så vet ni var jag har svårt att komma in. Jag hade en blogg själv där för flera år sedan, samma problem då.

Men nu var det inte det jag skulle skriva, bara en förklaring om ni undrar. Men å andra sidan har jag inte mycket annat att skriva om heller. Igår var jag i Farsta och inhandlade diverse skönhetsmedel, men inte vart jag vackrare för det.  Idag blev det en promenad med några foton. Det blåste kraftigt idag och eftersom det mest var blommor jag såg så fick jag ju hålla i dem igen. Och jag är lite rädd att de ska gå sönder så det blev inte så många.

Inte har jag sovit heller, men någon större nytta blev det inte gjort för det för det gjorde jag i går.

Jag har ikväll gått igenom bilder som ska hit och som jag ju glömt göra en mapp till så nu har jag lite liggande så det räcker lite längre fram också.

Jag ska börja med en lite skatfamilj, som jag antar är mamma och barn, det kan ju vara pappa också. Lite svårt att se där.

Men den vuxne hoppade upp  i luften, sedan ner igen och efter en stund upp igen och gick fram till ungarna. Så höll den på en stund. Verkar som den skulle lära dem något för sedan stod de samlade och jag gick hem. Det var inte idag utan några dagar sedan. Börjar med dem. Sedan blir det lite gråsparvar. De har sått nytt gräs här och där finns mycket smått och gott att äta av. Ena bilden är det 13 st inklusive den som smitit ut utanför inhägnaden. Svårt att se, men har ni inget annat för er kan ni leta gråsparvar (larvar mig bara).

Nu börjar jag, det kommer blommor också i slutet. Ja  nu kom jag på. Det blir min ballongblomma. Igår var den stendöd, tog ett kort och gav den massor med vatten och efter en halvtimme så började den ta upp sig, så död var den ju inte. Idag är den fin igen. Den får det bli. Så blir det annat nästa gång istället, så har ni något att se fram emot menar jag  :).