Vilka då?  Jo svalorna. Det är sommar det här där jag bor. Tre dagar tidigare än andra år. Jag stod och fotade måsar som flög kring balkongen men de var så nära så det blev svart i kameran. Då såg jag en flock fåglar som jag trodde var kajor som jag fotade men det var svalor. Hurra säger jag. Att höra deras underbara sisande ljud när de far genom luften.

Lite måsar blev det också, de som inte var så hiskeligt nära. Idag blir det fågelbilder.

Har varit och hämtat dossetter som jag lagt undan, stora som heter Anabox Regnbåge. De är djupare än de vanliga som jag har tidigare och då jag har en del tabletter så får de bättre plats. Fick handla det nödvändigaste sedan då jag ska dra min tånagel i morgon och inte vet hur jag kan gå på foten ett par dagar efter. Jag måste ju få på mig skor. Hoppas jag kan greja det på fredag då ett av mina barnbarn fyller år.

I går var jag också ute på vift, då hade jag ett laptopstöd undanlagt som är toppen. Gå att ställa in olika på två stadiga men ändå lätta ben och stöd för datorn också så det inte är som de vanliga lutande där den glider ner, det är kylande också.

Varför jag lagt undan dem är för de inte funnits hemma och inte ens där jag bor och jag har inte lust att åka runt titt som tätt och se om de kommit.

Men nu är det sluthandlat, nu har jag det jag behöver och säkert lite till. Jag har alltid varit sådan att jag velat ha pengar att handla med men nu har jag börjat köpa på betalkort och det är det bästa jag gjort. Det blir bara det jag ska ha och inte en enda onödig sak till. Jag trodde tidigare att det skulle bli tvärtom.

Spännande inlägg, eller hur?

Men nu är det slut.  Nu ska jag ta ner lite fåglar. Börjar med svalorna.

Tror att måsarna är Silltrutar men är inte så hemma på de olika arterna.