Finns ingenting att skriva om egentligen. Men måste underhålla bloggen lite.

Idag var jag på mitt gamla boställe och handlade lite som inte finns här. Grått och trist idag också och lite rått i luften. Men jag tänkte jag skulle gå mina gamla promenadvägar där fåglar och annat levande finns. För här där jag bor nu är det mest asfalt och betong. Finns parker och lite annat men det har inte varit läge att utforska något här ännu. Men det ska tydligen vara lite håll-igång på sommaren med kända artister. Så det kan ju var något.  Då

 

Men inte var det någon skillnad idag inte. Inte en fågel där heller, de kurade väl i sina bon. En skata såg jag. De verkar vara ute i ur och skur men den fick vara för jag har så många ändå.

Så jag får vänta på bättre väder och ge mig ut i omgivningarna här mot våren i stället.

 

Apropå vår eller vad man ska kalla det så skulle jag kolla upp en sak jag gjorde förra året och råkade hamna på 18 och 19 mars. Då snöade det ymnigt här två dagar i rad, med djup snö, men det försvann ganska snabbt.  Så ännu ska vi inte ropa hej. Vinter kan vara på väg, mars har ju bara börjat idag.

Alltså inga bilder idag heller utan det får bli Internetbilder jag sparat lite av.

Jo en fågel såg jag i morse, den lägger jag separat först. En blåmes som jag sett vid enstaka tillfällen men hört desto mer. Man får titta noga rakt fram på bilden så sitter den i trädet.

Det blev värre när jag la hit den, har den inzoomad provar det. Blev inte bättre.I Mina bilder ser man den ialla fall. Men den får ligga kvar. Nu blir det synliga bilder.

 

Nästa gång tar jag upp äldre egna bilder, känns inte kul med "lånade" från nätet.

 

 

Lev väl