Inte var det mycket att komma  igång med än inte. Finns inget att skriva mer än det vardagliga, gå och handla, ta en promenad. Inte mycket mer,

Fint väder har det varit nästan 14 dagar nu med sol och skönt väder. Utom idag, nu regnar det och på förmiddagen lite inslag av snö som förvann snabbt, knappt märkbart alls men regnet håller på ännu. 

Man har blivit bortskämd.

Men inte många foton har det blivit tagna.

Men tänkte jag skulle höra av mig lite ändå, för jag finns här bakom och pysslar med annat istället ett tag. Bl a håller jag på lite med mina laptopar som var  viktiga att köpa men inte blev de använda inte. Men nu händer lite där också plus 2 mobiler som är som små datorer. Ska byta dem till en. För det finns många fina gratisappar med fåglar och annat också förstås. Men inte köper jag någon när jag kan ta till datorn om jag vill göra något annat där. Telefon är bra om man vill ringa.

Sådan är jag, mycket vill ha mer, men nu är det stopp för det är ju larvigt.

Såg en bra annons för In och Finn där det står att vi har det du söker redan innan du vet om det.  Så sant, det är en butik som åtminstone jag aldrig kommer tomhänt från. Kan vara struntsaker men ha det ska jag. Nu är det slut med sånt Idag var sista dagen. Jag skulle verkligen ha en sak men den fanns inte, däremot hade de väldigt färgglada soppåsar!!! vilka jag ju måste ha 50 st för 10:- som man inte ens ser förrän man slänger dem i containern.

Lite tråkigt pappersarbete sysslar jag med också, sådant som ska in i pärmar men det mesta är sådant som bara ligger och ska kastas. (kan-vara-bra-att-ha-papper)Blommorna får sitt också, dem tar jag alltid väl hand om.

Ha en trevlig helg. Jag återkommer med mer "intressanta" inlägg så småningom.