Det blev lite tyst efter majbrasan men jag har haft lite annat för mig.

Har egentligen inte tid nu heller men vill ändå höra av mig lite.

Det har inte varit mycket här på ett tag. Det är Ankdammen som fått ett besök, tänkte att det var dags för lite ungar där nu. Men ingenting. Men de som var runda om magen förut, honorna bland änderna och kanadagåsen är smäckra och fina så äggen är lagda så nu är det bara att vänta.


Jag har väl någon bild därifrån, ja någon jag har massor, men jag ska inte tråka  ut er med dem. Men däremot så "hittade" jag en annan fågel på vägen dit som jag trodde var en trast, påminner om björktrasten men heter någon annat. Skulle titta på den när jag kom hem tänkte jag men när jag fick in bilden  i datorn så såg jag vad det var. En Stare.

Det har jag sett två gånger bara. En gång där jag bodde förut och nu den här.  Om jag har sett när jag var liten vet jag inte då var jag inte så intresserad av vad det var som flög omkring och struttade runt på marken. De bara fanns där.

Men några bilder blir det ialla fall. 

Det blev lite ändå. Men nu måste jag snart hitta något annat för nu böjar jag tröttna själv på samma fåglar hela tiden. Men staren kom ju med ett litet annorlunda inslag bland de andra. Om ni ska mata sjöfåglar ska niköpa Svalka-bröd. De blir som galna. Stora som mjuka tunnbröd. 10 st per gång går åt i ett nafs. Köper 2 förpackningar för 30:-.För färskt bröd ska det vara, men det händer självklart att de får lite gammalt som ligger i frysen. Jag tror inte de bryr sig så mycket, det är nog mest jag.

Vädret har väl varit lite si och så sista tiden. Ganska kyligt och blåsigt. Men solen har visa sig ganska mycket ändå. Men nu vill jag ha  VÄ R M E.

Till nästa gång    (♥‿♥)