Det har det varit och är ännu.

Men jag har ju fått ordning på RSS och en hel del annat. Men det ska jag inte ta åt mig äran för.

Det ska jag tacka INGER MARYISSA för som har varit till stor hjälp här. Inte bara hjälp hon har fixat allt tilll mig. Ett försök att länka tog bort den röda färg namnet hade.

TACK SNÄLLA RARA DU. Du är guld värd.

Men bildproblemet är kvar, där tror jag att det bara är jag som ser det eftersom jag alltid är inloggad. Jag kan inte logga ut och kolla heller för jag har lagt ner hela eftermiddagen och kvällen åt att hitta lösenordet hit men hittar det inte. Jag skulle ha det till min Galaxy, men hittar det inte. Konstigt eftersom jag nyss lagt in det i laptopen. Det kan ju inte var så långt borta tycker jag. Jag kan inte byta lösenord heller eftersom jag måste fylla i det jag har först. Tror jag, kanske kan jag bara fylla i att jag glömt det. Men nu chansar jag inte mer.

Men bilderna finns ju i bloggarna så de är ju inte helt borta och inte är de så märkvärdiga heller, men jag vill ju ha dem här.

Nu har  jag inte världens bästa ordning heller. Det kan klottras ner på ett kvitto eller annat som råkar ligga närmast till hands. Också konstigt eftersom jag är samlare av block och pennor. Sedan har jag min "dator-bibel" en väl sönderläst och ändrad anteckningsbok som allt ska skrivas in i från den första datorn jag hade så den har varit med om mycket den boken. Gör jag det?  Nej det glömmer jag bort. Så allt kan finnas var som helst.

Ändå köpte jag nya anteckningsböcker före jul för nu skulle här bli ordning och reda. Inte blev det så. Tänker varje dag att nu måste jag göra det idag. Men nu måste jag ta en dag eller fler för att bringa lite ordning i kaoset jag har. Ikväll har jag ialla fall strukit sådant som inte längre finns kvar. Alltid en liten början. Även om det vore bättre att bara låta det vara för den boken ska  ju ändå kastas.

Så är läget på datorfronten just nu. Ingen ordning alls. Har skrivit till Bloggo om hjälp med lösenordet och skickat printscreen och skärmklipp på hur det ser ut när klickar på bilder. För där finns ingenting i den kategorin alls. Det ser jag när jag klickar på Gästboken.

Ur led är tiden som någon sa.

Men nu ska jag inte bara klaga för det är ju i botten mitt eget fel. För allt kan ju inte bara försvinna och krångla till allt av sig själv. Det är nog den som sitter framför datorn som bär ansvaret i grund och botten.

Men en dag så....... Den dagen den sorgen.

------ Nog om detta

Idag har jag varit och lagt om bandaget på tån också. Det kan nog troligen bli så att jag inte kommer få någon nagel alls där. Inte konstigt så som den de tog bort såg ut. En stor oformlig kantig och knölig klump som suttit under nagelbandet. Och det kan ta lång tid att läkas. Men jag hoppas de går lätta på bandage snart för jag kan inte gå gå i de skor jag måste ha. Kan inte lyfta på fötterna. Och inte får det regna heller för de blå plastskydden håller ju inte regnet borta, lindrar ju bara lite när det är geggigt ute och man kommer in. Så regnar det får jag hålla mig inne. Det fick jag göra en dag i veckan som var, trodde jag skulle klättra på väggarna. För jag hör till dem som går ut i ur och skur.

Men igår var det kanonväder här, den varmaste dagen hitills. Idag var det sol och varmt till framåt eftermiddagen då blev det mulet till 21-tiden, då kom solen tillbaks. Så dags då det.

Det blev lite bilder i går förstås men mest blommor men en lite kavat pippifågel kom trippandes också.