Idag såg jag dem. De första krokusarna i år. JAG TITTADE EFTER DEM FÖR DET FINNS TVÅ STÄLLEN DÄR DE ALLTID DYKER UPP FÖRST. dEN FÖRSTA FANNS INGENTING MEN NÄSTA VAR DE DÄR, EN USLAGEN OCH TVÅ PÅ VÄG.  MEN ÄNDÅ.  HITTADE LITE ANNAT GRÖNT OCKSÅ, MEN DÄR UNDRAR JAG OM DET INTE ÖVERVINTRAR UNDER SNÖN. FÖR DET SER LIKADANT UT ÅR EFTER ÅR.

LITE KYLIGT VAR DET, DET BLÅSTE INTE SÅ MAN KÄNDE DET MEN DET VAR ÄNDÅ KYLIGA VINDAR, OM NI FÖRSTÅR HUR JAG MENAR. MEN JAG VAR UTE EN DRYG TIMME ÄNDÅ. FÖR FRISK LUFT HAR INGEN DÖTT AV SÅ DET SKADAR JU INTE. TVÄRTOM.

Jag brukar vara ute mycket och gå ett par timmar nästan varje dag, men den här vintern har inte tillåtit det med denna halka som varit.

Här var Caps Locken framme, men nu ändrar jag inte det för då blir jag aldrig färdig. Och även fast jag redan satt fram alla klockor så är den mycket ändå.

Halt var det ute. Jag gick en ganska, allting är ju relativt, lång väg och där är backigt och när jag hade några meter kvar så var det glansis. Det var att hålla in bromsen lite på rullatorn ( för er som inte vet det så har jag en sådan, ja) För hjulen gled ju väg och jag med dem, i högklackade stövlar, de gled ju ändå men jag fick kontroll över den. Och ner kom jag, så det gick vägen. Ner kommer man ju alltid men hur är en annan sak. Men det var på vinst och förlust. Men jag är en envis &%%()==  så jag ger inte upp i första taget.

Jag stötte på en koltrasthona i ett träd också som gärna var med på bild. Stötte på och stötte på jag gick ju inte in i trädet, men hon satt där. Jag stod där och pratade med henne, jag brukar prata med alla fåglar jag möter och hon såg ut att trivas, tittade på mig och när jag gick runt hörnet så vände hon sig om och tittade och då var jag ju tvungen att prata lite till med henne och tog en bild till. Sedan sa jag hej då och fortsatte min vandring.

Nu är mina bilder ganska kraftigt inzoomade idag för jag hade solen emot mig och visste bara att där fanns det att fota men såg inget. Jo koltrasten såg jag lite bättre där var en aning skuggigt men ändå.

 

Sedan fattar jag inte vad som hände i förra inlägget med bilden överst. Jag skrev först, sedan laddade jag ner den understa bilden och efter det den med himlen som la sig överst.

Men det blev ju lite annorlunda så jag gjorde inte om det. Idag blir det ett vanligt inlägg så föhoppningsvis blir det ett bildspel. Det är tänkt så ialla fall.

Det får bli mina rader för nu.

Önskar alla en fin fortsättning på påsken, det är ju ett par dagar kvar.