Samma värme igår som i lördags. Var inte ute så mycket som önskat då heller. Men kunde sitta ute och fika ialla fall. Jag är på jakt efter bandaget till tån som inte finns någonsans. Gick  igenom alla apotek i Farsta i går men det finns inte för fingrar och tår längre.  (Idag fick jag hem lite från Vårdcentralen).

Som tur var, trodde jag aldrig jag skulle säga, men så var det skugga på uteserveringen. Det hade blivit för varmt att sitta i solen.

Fin-fint besök fick jag och de andra som satt där också. En bild kommer på det. Någon som trodde det fanns fika-godis att hämta, men tyvärr ingen hade något till övers.

Plus lite måsfåglar som det fanns gott om där.

Har inte hänt mycket mer än så och lär inte göra på ett par dagar heller så jag tar lite semester ett par dagar härifrån. Men kommer i slutet av veckan. Onsdag ska jag tillbaka med en väderstation jag köpte. Den fattar jag ingenting av. Bara en massa knappar som jag via telefonkontakt kunde få en pdf-fil till till. Men 30 moment för att ställa in klockan och datum.  Sedan tillkommer resten av apparaten. Det var inte vad jag skulle ha en dygnsprognos av väder och vind. Blev något missförstånd där.  Antingen får de hjälpa mig ställa in den eller gör jag ett återköp. 

Har en startsida jag skriver vädret varje dag, men inga prognoser utan hur det är just när man skriver med väder och natur. Det här blev lite väl avancerat. Eller rättare sagt jag är inte så intresserad, finns många sajter som sköter sådant.

Hoppas ni alla haft samma fina väder som det varit här.

Har gått runt till de flesta av er men kommer inte in hos alla. Tänkte först att det var datorn, men då skulle jag ju inte kommit in någonstans så jag får nog skylla på Windows denna gång. Det är samma ställen varje gång nämligen. Så har ni inte hört något så har jag inte glömt er, utan bilden blir vit och lilla blåa hjulet snurrar runt runt.  Ibland kan det ordna sig efter 15-20 minuter men jag har inte alltid tålamod att sitta och vänta. Men håll ut,  jag kommer.

Nu kommer lite bilder