Nu har jag hittat mina inloggningsuppgifter. Fick se min nya anteckningsbok där den inte skulle vara och undrade om jag kanske hade börjat skriva i den trots allt.

Jo då det hade jag gjort och där fanns uppgifterna hit och till ett annat ställe.

Nu är det bara bilderna kvar, men det får jag vänta på Bloggo på svar för där har jag ingen aning hur jag ska göra, jag skulle nog ställa till allt ännu värre.

Jag har gått igenom gamla bilder igen och nu har jag hittat bilden jag ville ha hit också. Jag lägger den först. Sedan var det lite annat smått och gott.  Ute idag var det en humla (tror jag, kan vara en geting också, som gick långsamt på marken. Men jag ville inte göra lidandet kort för den kan ju nyss ha vaknat till liv och fortfarande vara lite slö innan den kommer på vingarna igen.

Så jag hoppas det går bra för den så ingen fågel kommer och äter upp den. Oskyddad som den är på marken.

Eftersom jag som vanligt somnade vid TVn så får det här bli allt för ikväll för jag skulle gärna vilja sova vidare och ska strax göra det också. Konstigt det där att sätter jag på TVn somnar jag direkt och ändå kan det vara program jag vill se. Likaså korsord, ögonen går ihop och ögonlocken går igen. Ibland blir det ett streck över och sista bokstaven skriver jag blundande. Så ni ser hur jag har det. Lite knäpp är jag nog trots allt. Men roligt har jag dess emellan och det är huvdsaken.

Den sista bilden här, alltså fotot, är en mamma och en unge som gick i ett område på ena sidan och korsade sedan till andra sidan där de började rota bland småkvistar och annat. Det syntes att mamman lärde ungen leta efter mat.

Det blev lite många bilder men eftersom det är ett galleri går det ju bra ändå. Man slutar ju titta när man vill. Så fick jag tömma den mappen. Det finns fler.