Lite bilder på moln blir det ikväll. Hade en mapp sedan i morse som jag har till en vädersida. Och ett par bilder fanns ju redan. La in de senaste bilderna. Och hux flux var mappen borta. Letade i dokument och lite överallt. Finns inte. Fick lägga in bilderna igen och nu är de på plats.

Nu kanske inte ni tycker om molnbilder, men jag tycker det var fina moln strax innan solen gick ner. Inte för att jag tar så fina men jag gjorde så gott jag kunde.

Bråttom var det också innan solen gick ner helt. Jag hade varit och fått öronproppar, heter det inte nej, hörapparat. Det är en väldig skillnad, så ikväll kände jag mig lite "konstig". Antar att det var de som gjorde det. För halsbanden jag hade på mig klirrade när jag gick och  klackarna small i golven så jag antar det beror på dem. Kände ingen lust att sätta mig här och kunde inte sova lite som jag tänkt, men nu känns det bättre.

Det är alltså inte mycket att berätta om den här dagen och i morgon ska jag till läkaren. Måste ju se till att han mår bra också.  Lär inte hända mycket mer då heller. Han brukar må bra.

Nu kommer några bilder

Det blev lite mycket. Jag tänkte jag skulle få in dem under kategorin bilder men det lyckas aldrig. Måste skriva och fråga hur jag ska göra.

/Ullsag