Inte för jag har något att skriva om ännu. Men det brukar som sagt bli några ord ialla fall. Här har vi fått vinter, ca 15 cm snö, på några dagar. Det har fullkomligt vräkt ner. Idag var det lite lättare snöfall som upphörde vid 13-tiden och från att varit minusgrader är det nu någon plusgrad, så det blir väl en riktig sörja av alltihop. Rejält blåsigt har det också varit men idag var det vindstilla.

Jag tar hellre det än snö, svårare komma fram med både rullator och rullstol i snön och halkan ska vi inte tala om. Så det gör jag inte.

Några fåglar har jag haft på balkongen, talgoxar, en skata och en koltrast idag. Jag har lite mat åt dem på balkongen. Bl a talgbollar som hängt där ett bra tag sedan några veckor före  jul  men som verkar svåra att äta av. Det syns lite "knaper"spår, kanske var de gamla när jag köpte dem men jag har jordnötter också och de går åt.

Ett par domherrar som var på besök redan i november, ganska dåliga bilder men jag har inget annat. En vit fin duva på promenad i centrum.

Det får bli bild på koltrasten och ett par i trädet också i dag sedan blir det nog några blombilder av blommor jag fick i julas.

Sedan får jag se vad som händer härnäst men det blir nog inte så mycket förrän det blir lite varmare ute. Änder finns i Ankdammen ialla fall, det var några som varit ner och kollat och det fanns ett 50-tal i en damm, inte den vanliga den var frusen men det är rinnande vatten så det finns några smådammar som inte ligger lika öppet. Så det blir väl en tur dit ner också någon dag. Men först har jag en planerad resa till Clas Ohlson som ska klaras av. Farsta centrum så det nog fler butiker som jag tittar in i.