Det är lite rörigt med inlägg här just nu. Men Bloggo håller på att kolla upp varför bilderna inte ligger där de ska längre och varför de inte kommer med på mail och MMS.  Så snart de har gått igenom de här texterna där bilder inte kommer med alls ska jag ta bort de inläggen. Det får vara kvar över lörd-sönd också.

En toppenfin dag har vi haft här idag. Sol och varmt, så det blev två promenader idag. När jag varit hem och fikat kände jag bara att nej det går inte stanna hemma nu utan ta du en runda till och så gjorde jag det.

Som jag letat efter den här bilden med björktrasten med sin mask, så vad händer idag? Jo jag "ramlar" rakt på en björktrast som sliter och drar i jorden och vad får den tag på då? Jo en stor mask. Så hade jag väntat ett par dagar så. Men det spelar ju ingen roll, men lite fånigt kändes det.

En sädesärla var också ute och hittade lite godis på gatan. Annars blev det mest blommor igen eller träd. Ett träd var så många olika fåglar som sjöng i så man bara lyssnade, de är ofta där. Men jag såg ingen och har aldrig sett någon där bland lövverken. Men rätt var det var kom det små projektiler farande en bit framför ansiktet på mig, men de försvann in i en dunge så jag hann bara se att det var koltrast och björktrast och sedan talgoxe och blåmes. Men där hann jag som sagt inte med att fota något.

På tal om fota. Den senaste bilden här på pilfinken vid skålen, den har jag inte tagit själv. Utan den låg i mobilen (jag har lagt dit den från Google) och den kom med när jag testade få hit bilder.

Normalt talar jag om ifall jag inte fotat själv men med det här bildstrulet tänkte jag inte på det. Bara bild-eländet kom ner var jag glad.

Det syns också annars om de är en exotisk fågel och inget datum nere till höger. Då är det inte mina förstås. Om jag inte varit på Skansen för då kan det vara mina egna.

För det mesta står mitt "signum" på bilderna.  Men inte alltid. Men jag använder alltid egna foton, om jag som sagt inte säger annat. Kommer det andra djur som lejon och tigrar så är det inte heller mina.

Dagens datorsejour har annars mest handlat om bilder av annat slag. Nu har Windows varit så vänliga att installera 10an åt mig. Passar inte så bra på den här stationära som är Windows 7. 10an har jag på laptoparna som är 8a där är den perfekt.

Så när jag lägger in bilder i datorn kopierar den tillbaka till minneskortet flera gånger om plus att det ligger en jädrans massa kopior på skrivbord. Då ska ni nog vara glada att ni inte hörde mig, för det var inga små irriterade uttryck där inte utan fula hårda ord vad jag tycker om ditten och datten. Svordomar med andra ord. Men nu är det klart.

De bilder som kommer nu är från dagens skörd av eget. Där finns inte alltid signum för det har jag glömt bort. Men det är egna.