Nu är jag lite grinig.  Har äntligen fått igång Samsungen stt MMSa, till mobiler. Men inte hit. Det står att serverfel uppstår hos mottagaren.

Jag gjorde något väldigt dumt. Återställde allt som den var när jag köpte den.  Men har haft kontakt med Samsung flera gånger och det ska gå, ja men hur. Tyckte jag skulle gå tillbaks med den till butiken. Det var SIBA. Sätter inte min fot där. Kanske en annan av deras butiker. Får ringa runt och höra efter. Men nu får det vara som det är ett tag.

Jag får nämligen besked från bloggo att mitt meddelande är mottaget och nu finns på min blogg.  I He---e gör det.

 

Lite andra bilder jag tagit. Inga märkvärdiga mest blommor och två björktrastar, den ena sitter i ett träd och syns knappt då färgerna är lika.

Men jösses vad fåglar det var ute idag. Koltrastar som sjöng så vackert, men de stack ju iväg när kameran kom upp, några andra små som flög in i lövverken på träden kom ju inte heller med.

De är i Fågelskogen. Ja nu är det ju jag som kallar den så för det är inte ens en skog utan en liten skogsdunge med villor på båda sidor om.

Satt in GPS på kameran på skoj och gissa vad förvånad jag blev. Jag har inte konfigurerat med datorn utan tryckte bara på GPS-knappen i kamerainställning. Och på varje bild jag tar kommer uppgifter om var jag är upp, gatunamn eller annat beroende på var jag är Hemma står det var jag bor, är jag iFarsta står det Farsta. Men det drar batteri så jag ska ta bort det för jag vet ju när jag ser bildrna var jag varit. Det kommer inte upp i datorn.

En gul ros har jag med varav en av bilderna är tagen med en äldre mobilversion, den tycker jag blev bäst av dem.

Sist har jag en blomma som jag hade knoppar på sist, det är en buske. Finns det någon som kan hjälpa mig med vad den heter, Google tog inte emot min beskrivning denna gång och jag har glömt namnet. Den är utanför porten hemma.