Med blommor bl a. Jag har haft en stor städ-kasta-släng- bacill idag så det blev inte mycket fotat fast jag var ut 1 timme ändå. Några bilder tog jag men har inte fört in dem i datorn än (kom jag på nu) så det får bli nästa gång.

Som sagt rensat ur rejält har jag gjort och tvättat och haft mig. Inte mycket att skriva om så jag tar bilderna direkt.

En är jag väldigt osäker på. Ser på ett sätt ut som en igelkott men tvivlar på det då den verkar så hög. Men jag tar med den så får ni se vad ni tror om den. Som ni såg var det en avlång tom ruta senast men där är en bild om man klickar på den. Det har ni nog sett om ni tagit bildspelet, men jag vet inte vad det är för blommor, tror inte jag sett sådana tidigare. Någon som vet så tar jag tacksamt emot svar, för blommor kan jag inte mycket om.

Nåväl nu blir det nästa skörd från samma dag. Där är också en bild på en del av min promenadväg där man ser hur fint väder det var och ett med fönster. De två översta huserar jag i. Plus då balkongsidan som jag haft med tidigare.

Här kan ha blivit någon dublett då det bara var blå blommor. Min pelargon fick vara med också, jag har ju sett knopparna upptill men de som slagit ut längre ner såg jag först när jag vattnade den. Har lekt lite med den också.