Idag hittade jag lite mer vårtecken. Alldeles utanför porten. Det var för nära i går så jag gick ju iväg en liten bit. Har aldrig sett dem här förut heller, det kan man väl skylla på?

En strålande fin och ganska varm dag idag då det var helt vindstilla.

En promenad på dryga timmen blev det. En bild är en väldans hal iskana på vägen där skulle jag ner till där jag stog och tog bilden . Då hade jag vänt och gått tillbaka igen för det kan jag lova, jag gjorde inte ens ett försök idag. Det var inte att tänka på. Det ser nästan ut som lite grus på sidan men det är det inte. Där fick jag en extra promenad på 15 minuter, för det var en bit att gå runt.

Har inte hänt mycket mer än så idag. Det har blivit en del korsord och lite plock hemma. Letar efter en sjal jag ska ha på tisdag. Jag vet att jag hängde den på en galge intill blus/t-shirten jag ska ha. Men finns den där? Icke. Jag har rivit ut hela garderoben, ja inte inredningen utan allt som låg där, om den skulle ha ramlat ner, men det skulle den inte. Vete katten var den är. Nu gillar jag inte sjalar ändå men just den här var lite annorlunda inte en sådan som man läger över axeln och drar ett varv runt halsen. Utan lite vågig som man knyter mitt på. Ni fattar va?   Jag fick den med en prenumeration.

Jag tror jag överlever utan den också. Men jag blir så jädrans arg när grejerna bara försvinner. Ingen har jag att skylla på heller.