Att det inte blev något  ikväll heller. För det är på kvällar jag bloggar.  Men nu har jag  installerat en dator och en platta så tiden sprang iväg. Och före det så sov jag nästan 2 timmar.

Jag kommer i fortsättningen nog inte heller skriva varje dag. Det brukar jag inte göra. Men jag tycker det är lättare att skriva här än på bloggen jag hade. Där fick jag inte ner ett ord utan bilder. Konstigt det är ju samma jag och samma dator. Men på något sätt är det lättare att skriva här. Även utan bild. Men det får ju visa sig det kanske blir mer skrivet här om ditten och datten och ingenting.

Men en bild på himlen i förmiddags ska ni få. Den var så blå och fin och hela dagen solig men var mest inomus av olika anledningar idag, men det kommer ju fler fina dagar. Det betämde jag precis nu och så får det bli.

Och nu är det bara några minuter kvar på februari och så är vi inne i mars och då kan det ju börja sticka upp lite krokusar och snödroppar. Härligt.

Men nu sitter jag och ljuger så jag tror mig själv. Vi har ju en dag kvar i februari. 28an ska ju med också.

 

 

/Ullsag