Är nästan tillbaks. Blev lite strul med webbläsare som jag fick vilken jag blockerat tidigare. Nu fick jag 11 istället. Det måste jag kolla upp i morgon så jag inte ska betala för den, men såg någonstans att den var gratis en dag men jag rörde ingenting. I vilket fall schabblar den med bilderna som 9an gjorde. Dels allmänt . Plus att jag kan få upp till 5 kopior tillbaks till minneskortet i kameran. Jag hade 200 bilder, nu har jag 1 000 i den på två dagar.

Jag har heller inte kommit åt min blogg att komma in och skriva. Men hittade var jag kunde läsa om det , jag hade inget namn eller lösenord, men nu har jag gjort nytt.

Det enda jag hunnit med har varit en promenad till Ankdammen så det får bli lite nya bilder därifrån. Ja änderna är ju desamma men bilderna är nya.

Några utslagna blommor idag blir det också plus att träden spricker ut (eller hur det nu heter). Ser nu att jag inte lagt in blommorna ännu med det är Påskliljor som blommar lite här och var.


Det får bli med nästa gång, vart för mycket ändå idag men det går så fort att trycka på knappen.

En andhona skulle bli en perfekt målvakt. Kastar man en bit bröd lite uppåt mot henne så hoppar hon upp och tar den. Varje gång. Det har ingen annan lyckats med.


Snälla hjälp mig hålla tummarna för att det inte blir mer strul för då exploderar jag.


Må så gott allihop