Det jag skriver här på Bloggo ska inte vara någon gnäll-blogg.

Jag ser ju själv att det kan verka så, men det är det absolut inte. Utan det är vad som händer här just nu och eftersom jag inte har något annat att skriva så får det bli om det. Eller så får jag göra en lång paus.

Jag är inte pessimist - jag är realist.

Men nu vet jag varför allt blivit som det gjort.

Det är 10an de installerat som inte passar med den här datorn. Även mitt e-postproram jag köpt är inte kompatibelt med detta. Jag har skräpadresser som jag kan blockera, den funktionen är borta sedan en tid

I morgon ska jag ringa Microsoft så får de hjälpa till att få tillbaka rätt läsare igen. Vågar inte avinstallera den när jag inte vet vad som kommer upp.

Så är  läget just nu.

Vill ni inte ha "gnäll" så säg till, jag blir inte ledsen men bra att veta om jag ska pausa lite stället.

 

Men några bilder har jag tagit idag som jag lägger ner. Det regnade och åskade på förmiddagen men eftermiddagen kom solen. Det blir ett par bilder ute med droppar på blad, lite kvällsmoln och blommor hemifrån.

Den här under skrev jag direkt från mobilen då gick det få ner bilder från den. Men när jag bara har kontantkort så sitter jag inte och bloggar med den utan det var ett test igen. (Underbart fotoprogram i den hittade jag)

De andra tar jag bort i morgon eller när jag hört från Bloggo.

Hoppas ni haft en bra söndag och i morgon--- ÄNTLIGEN måndag.  Hurra, säger jag.

Jo jag har köpt 2 par skor också, ett par med klack som min tå går in i perfekt. När jag skulle köpa dem fattades högerskon så jag fick åka till en annan butik och köpa dem. De andra är ett par vanliga sandaler med slejf över men där har jag ingen bild.

De jag har nu är på tok för stora så de är inte bra. Och de nya var billiga så jag gjorde ett bra fynd på bägge där.

Köpte även några par socks att bara trä runt foten i spets svarta och vita så kan jag matcha lite.  Jag har sådana enfärgade förut men nu har det kommit lite nytt.  Man blir aldrig för gammal för att förnya sig. Ja lovar.

Nu har jag inte satt namn och datum på alla bilder, men de är egen-tagna allihop.