Men inte sjutton vet jag vad jag ska skriva, jag har mest sovit. Ja ja har varit ute och fotograferat en del också. Jag sover inte hela tiden men inte långt ifrån.

Har tagit upp det med läkare förr men de gör ingenting om man sover för mycket utan bara om man sover för lite. Kanske har jag skrivit det tidigare. Minns ej heller.

Men nästa vecka ska jag till läkaren igen och ta upp det för ju mer jag sover ju tröttare blir jag. Och snart har halva sommaren gått och av det har jag väl sovit bort hälften. Nej så illa är det väl inte, men ju mer jag gör, om så bara en promenad, ju tröttare är jag och somnar i princip var som helst.

 Det blev några rader ialla fall. Sedan blir det lite bilder. Inte speicellt bra men det är vad jag kan bjuda på.

Svalor blir det för nu är det skytteltrafik utanför fönstren. Men som sagt då de har flera bon ovanför fönstret kan jag inte fota där. Men idag kom en nedfarande och den fick jag med på bild, sedan är det några vid huset mitt emot. Lite kul  på en del där skuggan av en del som inte syns på bild ses på husväggen.

I förrgår blev det en väldans massa blommor så det blir lite av den varan också.

Var till badet och tittade efter svanar, fanns inga. En and bland alla människor som badade fanns det. Plus på vägen en bofinkshona, hoppas jag kommer ihåg att lägga upp den.

Minns nu att jag tagit en del bilder idag också men de har jag inte lagt in i datorn ännu utan sov istället.