Tack för alla snälla kommentarer. (Jag har varit hos er alla också).

Laptopen är underbar. Lite tunn text men det har jag hittat hur jag ska göra. Bilderna ligger rätt, de brukar de inte göra för mig utan mer som ett kortleksbild, upp och ner på laptopar eller rättare sagt Windows 8.  Nu när jag kommit på hur man rättar till det så la de sig snällt snyggt och prydligt på en gång. Ett tag var jag osäker vad jag gjort. Det gick inte zooma sidor ordentligt utan allt blev för stort så jag fick dra sidor på Internet från vänster till höger för att läsa. Och tvungen logga in stup i ett. Men hittade även där hur jag kom tillrätta. Det är lite annorlunda på den här än de jag är van vid.

Men när bilderna kom in så var det inget att snacka om. Jag hör till dem som är otålig och allt ska funka på en gång annars kan det vara. Men jag håller på att få kontroll över humöret där också och låta allt ta den tid som behövs. Den här är toppen. Men just nu skriver jag från den gamla, det går fortare med inlägg men sedan får jag varva lite.

Det är lite roligt att det bara är jag som har en då de inte kommer i butiker förrän 9-10 april också. Nästan som en VIP-person. Nej, jag skojar bara, det gör jag absolut inte. Sådant ligger inte för mig.

Men att den kom över en natt tycker jag var gentilt och bra.

Många varnar för Elgiganten men jag har handlat mycket där i mina dar och alltid varit nöjd. De står också för supporten om det är något och verkar vara hur vänliga som helst. Sådant uppskattas. Men det är väl olika vad man råkat ut för. Det är ju som med mig och SIBA, dem skulle jag ju aldrig i livet rekommendera. Så alla har ju sina goda eller dåliga upplevelser.

Som ni märker har jag inget vettigt att komma med ikväll. Har sovit bort några timmar. Men kände mig tvungen att gå upp om jag ska sova i natt. Fast där har jag inga problem, bara sätta på TVn, av olika anledningar har jag den i sovrummet, så sover jag gott genom hela natten med TVn på när jag vaknar. Med platt-TV går det bra. Men de äldre lite större skulle nog vara ganska läskigt.

Idag var det sol och fint hela dagen, blåsten har avtagit men det är lite kyligt. Men snart är det sommartid och igår var det Vårdagjämning så vi är ju på rätt väg.

Ska också skriva till de som undrat varför jag skriver ordet snabbinlägg ibland. Det heter Snabbinlägg, en avdelning här, där man skriver lite och kan lägga till en bild. Nästa lite Twitter. Bra att ta till när man inte har något att skriva. Det har jag ju inte nu heller men det blev en del ändå.

Nu får det bli några bilder. Ett på solnedgången i går (det fina vädret började redan i går eftermiddag) och ett par från idag. På morgon och eftermiddag.