Nu tar jag chansen att lägga upp två klipp på engång igen så är jag av med e. Nja det finns fler men de tror jag inte kommer hit. Det blir bilder framöver.

Det här är de två som munnen går i ett på mig jag tänker ju inte på att hörs också.. Jag ber om ursäkt. Allt är givetvis från Ankdammen.


Först en blivande filmstjärna och efter det regisserar jag gässen som är så duktiga så.


Det blev något fel, hela visades inte. Filmstjärnan kommer nästa gång. Det innebär att ljudet kommer från båda. Där jag säger att där borta är det något så är det inte till det här klippet. Och slutet blir tvärt avslutat här. Men jag laddar inte ner dem igen för det tog en hiskeligt id.  Men TRYCK INTE på första grå pilen det är då ljudet går igång som inte hör hit och inte får ja bort det heller.Hoppas något kan glädja er.