Äntligen kommer jag mig för att skriva, som sagt har det varit lite annat runt om ett tag. Men nu får jag skärpa mig. Var nere i en stor park som ligger nära där jag bor, så pass stor så det är uppträdande och andra jippon där sommarhalvåret.

Och vad får jag se där. Om inte blommor, i massor. Alla kommer inte med här. Men det är alla "vilda" inga planterade blommor.

Vad som förvånade mig är att både Påskliljor och Pingstliljor blommade, jag trodde Pingstliljor kom senare men jag är inte så väldigt hemma på blommor. De enda blommor jag inte sett än är Blåsippor. Men det är andra som gjort så de finns.

Inte mycket att orda om annars. Vädret har i stort varit bra. Mycket sol och relativ varmt men blåsigt så det känts kallare än det varit.

Men vi är i alla fall på väg åt rätt håll. Hoppas på en fin vår och sommar nu bara.

Det får bli mina rader idag, kommer inte på mer att skriva nu.  Men återkommer.

Det blir bara några av blommorna, det blir inte rätt färg och storlek. Den här datorn har konstrat lite sista tiden får gå igenom den lite till och se vad som är fel.

Så tyvärr blev det inte mycket till blommor, men hoppas hitta felet.