Äntligen får jag ändan ur vagnen och lägger upp blombilder. Har varit ett evigt rännande på  Vårdcentralen för PK-prov och omläggning av tån som verkar bli seglivat. Plus läkarbesök, där allt ska gås igenom från början då min läkare har semester. Idag blev det tre besök för det går ju inte passa in allt på en gång inte. Nej, då. Jag har väl inget annat att göra. Tror dom.

Nu har jag kommit på, eller jag googlade på "blå blomma - ogräs - ser ut som prästkrage" och där kom den upp.  Cikoria är det. Den ligger bland de första. Bara älskar den blomman. Ogräs eller ej.

En skatunge får vara med också. Den har satt något i halsen och bökade med näbben och "hostade" och stod i, mamman är med på en bild också eller om det är pappan vad vet jag. En annan skata, tagen för ett par år sedan på balkongen. Plus ett eget verk som får avsluta det alltför långa bildgalleriet.