Nu har det kommit  nya ungar i Ankdammen. Idag kom årets första andungar och precis som förra gången stod jag och pratade med de andra fåglarna (de berättade vad som hänt sedan sist. Vi brukar göra så) och får se något smått som rör sig. Och där är dom. Lylloss jag igen.

Som ni kommer se är jag gärna på fel knapp när jag ska stänga av inspelningen på kameran. Jag har 3 klipp till som jag får varva framöver med bilder. Fast då är det rörhönan och mina egna små dunbollar. Ni ska se vilka stora fötter de fått. En vecka gamla och har blivit så stora. Jag kunde också mata mamman med handen idag, hon kom och tog biten direkt när jag höll fram den, men lite ivrig var hon för hon tog ett tag i fingrarna också. Men det gjorde inte ont så det fick hon gärna göra. Men hon backade när jag skulle klappa henne.


Lite suddig är allt klippet det ska medges men de här var i farten hela tiden och jag tror det var mamma ands första kull för hon såg lite osäker ut som hon inte riktigt visste vad hon skulle göra, stackars liten. Det är hon som är med i klippet också.

Hoppas ni kan njuta lite av de små.